Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π 3-6-2016

Προς : Την Γενική Γραμματεία Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων / Γενική Διεύθυνση Οδικής Ασφάλειας.

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Του σωματείου εργαζομένων με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» (ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.), που εδρεύει στο Ν. Ικόνιο Περάματος Αττικής (κτίριο ΣΕΜΠΟ γραφείο Π13) και εκπροσωπείται νόμιμα.
…………..

Με σκοπό να επιτύχουμε την νόμιμη/ορθή απόδοση επαγγελματικής ειδικότητας εργασίας, που θα πρέπει να αμείβεται και να ασφαλίζεται αντιστοίχως, για τους οδηγούς συναδέλφους μας που εργάζονται στα βαρέα οχήματα και οχήματα έλξης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως αναφορικά με τον τεχνικό τύπο των οχημάτων αυτών και το είδος της αναγκαίας άδειας οδήγησής τους από τους εργαζόμενους, με ειδικότερο αντικείμενο εργασίας τους την μεταφορά/διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων στον λιμενικό χώρο των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ του Ν. Ικονίου Περάματος (ΣΕΜΠΟ), τον οποίο εκμεταλλεύεται η ιδιωτική εταιρεία «ΣΕΠ ΑΕ» και οι συμβεβλημένοι με αυτήν εργολάβοι.
Σημειωτέον ότι έχουν γίνει επανειλημμένως προσπάθειες συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εδώ και δύο (2) μήνες χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Την Τρίτη 7-6-2016 και ώρα 11.00 αντιπροσωπεία του σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» θα παρευρεθεί ενώπιον της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προκειμένου να συζητηθούν τα ανωτέρω θέματα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6907538256, 6943610585, 6970513593

Αθήνα, 3-6-2016

Για το Σωματείο
Ο πρόεδρος του ΔΣ
Μάρκος Μπεκρής
Ανακοίνωση σωματείου ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.

3/6/2016

Συνάδελφοι η Διοίκηση του Σωματείου ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π. σας ενημερώνει ότι με αφορμή την αδιαφορία της ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών , Συγκοινωνιών και Δικτύων σχετικά με διευκρινίσεις που έχουμε ζητήσει εδώ και περίπου δυο μήνες για τη σωστή απόδοση των ειδικοτήτων των οδηγών. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους πως την Τρίτη 7/6/2016 θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση και παρέμβαση στο υπουργείο με σκοπό να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ηγεσία του.
Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στον ηλεκτρικό σταθμό Πειραιά στις 09:30 Π.μ.
Η παρουσία όλων ειναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου