Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π 6-12-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.ΕΠ.

www,enedep2014blogspot.gr

ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ τη ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚ.

Συνάδελφοι ,

                       Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π. καλεί όλους τους συναδέλφους στις προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ να συμμετέχουν όλοι στη  στην Πανελλαδική Απεργία στις 8 Δεκέμβρη με  προσυγκέντρωση στην είσοδο του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στις 09:30 π.μ.

                       Είναι απαραίτητο όλοι να δώσουμε το παρών σε αυτή την απεργία για να εμποδίσουμε τη κυβέρνηση να περάσει αυτά τα απαράδεκτα μέτρα. Να πούμε όλοι μαζί όχι στη περαιτέρω μείωση μισθών, στην αύξηση της φορολογίας στους εργαζομένους, στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και επικράτηση των ατομικών και επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων ραμμένες στα μέτρα των εργοδοτών.

                      Να μην αφήσουμε να καταργηθεί το δικαίωμα στην απεργία, το δικαίωμα στη αγωνιστική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων. Στο στόχαστρο μπαίνουν  συνδικαλιστικές μας ελευθερίες καθώς και το δικαίωμα για απεργία. Μας θέλουν στον πάγο
.
                      Επίσης είναι απαραίτητο να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην COSCO ότι απαιτούμε να υπογράψει  ΑΜΕΣΑ Συλλογική Σύμβαση η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες των εργαζομένων κι όχι να ικανοποιεί την δική της αναγκαιότητα για περισσότερα  κέρδη. Να γίνουν όλοι οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης, οι 4μηνίτες να γίνουν και αυτοί αορίστου χρόνου. Να παρθούν μέτρα για την  υγιεινή και ασφάλεια και να μην μένει η εργοδοσία στα λόγια κάνοντας τα στραβά μάτια όπου δεν τη συμφέρει.

                     Όλοι τώρα λοιπόν να δώσουμε το παρών μαζικά, δυναμικά συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο και να  συμμετέχουμε δυναμικά στην Πανελλαδική Απεργία στις 8 Δεκέμβρη. Να ακουστεί η φωνή μας και το μήνυμα μας προς πάσα κατεύθυνση.

Δυναμώνουμε τη δράση μας.

Δυναμώνουμε το σωματείο μας. Κανείς μόνος του.

 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου