Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π ΠΡΟΣ Υ.Ε.Ν ΚΑΙ Υ.Ε.Κ.Α 13-4-2018


Προς :
1.      Προς Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κύριο Τεμπονέρα Διονύσιο.
2.      Προς Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κύριο Νεφελούδη Ανδρέα  
ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Του σωματείου εργαζομένων με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» (ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.) που εδρεύει στο  Ν. Ικόνιο Περάματος Αττικής (κτίριο ΣΕΜΠΟ γραφείο Π13) και εκπροσωπείται νόμιμα.
…………..
            Με σκοπό να επιτύχουμε τη νόμιμη/ορθή απόδοση επαγγελματικής ειδικότητας εργασίας, που θα πρέπει να ασφαλίζεται αντιστοίχως, για τους συναδέλφους μας λιμενεργάτες, παρακαλούμε να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση του Σωματείου μας με τους ανωτέρω αρμόδιους προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα της μη σωστής ασφαλιστικής κάλυψης των λιμεμενεργατών που εργάζονται στις προβλήτες II και III τον οποίο εκμεταλλεύεται η ιδιωτική εταιρεία «ΣΕΠ ΑΕ» και οι συμβεβλημένοι με αυτήν εργολάβοι. 

Υπενθυμίζουμε την εισήγηση του Κυρίου Παπαχρήστου έπειτα από επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε με κλιμάκιο επιθεωρητών του ΙΚΑ στους Προβλήτες II και III και συμπέρανε πως η φύση και ο χαρακτήρας των εργασιών που πραγματοποιούνται είναι τέτοιοι που πρέπει να ενταχθούν στα ΒΑΕ.

Κατόπιν λοιπόν της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 μεταξύ αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κύριο Τεμπονέρα Διονύσιο καταλήξαμε να πραγματοποιηθεί η ανωτέρω τριμερής συνάντηση για να ορισθεί ο τρόπος με τον οποίο η επιτροπή που έχει ήδη συσταθεί για την ένταξη ειδικοτήτων στα ΒΑΕ για το χώρο του Δημοσίου θα φέρει εις πέρας την ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος μας για νόμιμη/ορθή απόδοση επαγγελματικής ειδικότητας εργασίας και ασφαλιστικής κάλυψης.

            Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.    

Υ.Γ. Να μα αποστείλετε τους αριθμούς πρωτοκόλλου στο email μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6907538256

EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 1.) enedep2014@yahoo.gr
                                              2.)m_bekris@yahoo.gr

Πειραιάς 13 Απριλίου 2018

                                                Για το Σωματείο

                                              Ο πρόεδρος του ΔΣ    
                                                Μάρκος Μπεκρής             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου