Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π 29-4-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π
Παρασκευή 29 Απρίλη 2016
Συνάδελφοι,
                      Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π. εύχεται καλές γιορτές και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους τους συναδέλφους με υγειά,αλληλεγγύη και χαρά σε εμάς και τις οικογένειες μας.
                       Επίσης , σας ενημερώνουμε ό,τι την Δευτέρα 9 Μάη και ώρα 15:30 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19).
                      Τα θέματα τα οποία θα είναι προς συζήτηση είναι τα εξής:
1.     Βαρέα και Ανθυγιεινά Ένσημα:Μετά από πολύμηνες και σκληρές προσπάθειες όλων μας καταφέραμε να πετύχουμε την αναγνώριση και επίσημα των ειδικοτήτων μας καθώς και την πρέπουσα ασφαλιστική κάλυψη όλων όσων δεν ήταν στα ΒΑΕ.
2.     Ενημέρωση για τις εξελίξεις για τα διπλώματα των Χειριστών και Β. Χειριστών:Μετά από παρέμβαση του Δ.Σ. του Σωματείου στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας υπήρξε η δέσμευση για να δωθούν τα διπλώματα όπως πρέπει και να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.Επίσης οι εργοδότριες εταιρείες μας ενημέρωσαν μετά από συνάντηση με μέλη του Δ.Σ.  ό,τι παρέδωσε όλα τα σχετικά δικαιολογητικά που έπρεπε να δώσει στις περιφέρειες για να προχωρήσει η διαδικασία.
3.     Ενημέωση σχετικά με τις εξελιξεις των συναντήσεων με την εργοδοσία  όσων αφορά τα Μισθολογικά και την Πλήρη Απασχόληση.
4.     Ανάλυση και συζήτηση για το Ασφαλιστικό και Φορολογικό Νομοσχέδιο το οποίο έρχεται στη βουλή και ποιες είναι οι συνέπειες του.
5.     Να παρθεί απόφαση από τη Γενική Συνέλευση για αναπροσδιορισμό της Συνδρομης των μελών του Σωματείου και  μείωση της.
6.     Να γίνει ανασκόπηση όλης της δράσης του σωματείου να βγουν συμπεράσματα καθώς και να ορίσουμε την στρατηγική μας από εδώ και μπρος.

Συνάδελφοι είναι κατανοητό πως μπροστά στις ακόμα δυσκολότερες μέρες που θα έρθουν για όλους , πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι , κανένας μας δεν περισσεύει από αυτή τη δύσκολη μάχη που είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε σαν εργάτες για εμάς και τις οικογένειες μας.Η συσπείρωση και η μαζικότητα γύρω από το Σωματείο είναι απαραίτητη.Η πείρα που έχουμε όλοι μας είναι πως ό,τι καταφέραμε το καταφέραμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας μόνος του.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου