Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π 5-5-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2016

Συνάδελφοι,
                   
   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π. ενημερώνει όλους τους συναδέλφους πως η ΓΣΕΕ κήρυξε 48ωρη Πανελλαδική Απεργία με αφορμή την ψήφιση του φορολογικού και ασφαλιστικού Νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ στη βουλή έκτακτα και με διαδικασίες φαστ –τρακ με σκοπό να αιφνιδιάσει τους εργαζόμενους.
                  
   Η απεργία έχει κηρυχθεί για τη Παρασκευή 6 Μαίου και Σάββατο 7 Μαίου και σας ενημερώνουμε ότι παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει απόφαση Γεν. Συνέλευσης για συμμετοχή στην απεργία το Διοικητικό Συμβούλιο θα λάβει μέρος.
                    
Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους ό,τι την απεργία την καλύπτει η απόφαση της ΓΣΕΕ και όποιος θέλει να απεργήσει έχει κάθε δικαίωμα και ας μην υπάρχει απόφαση της Γεν. Συνέλευσης του Σωματείου.
                   
  Το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερα βάσανα στι πλάτες των εργαζομένων.Συγκεκριμένα το ύψος των περικοπών σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είναι λίγο πάνω από τα 8 δις ευρώ.Όσον αφορά το φορολογικό αυξάνεται ο ΦΠΑ σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης , ενώ αυξάνεται από ότι φαίνεται και η φορολογία εισοδήματος με περικοπές και στις τελευταίες φοροελαφρύνσεις για τις δαπάνες διαβίωσης.
               
    Καλούμε  τους συναδέλφους να δώσουν το παρών στη 48ωρη απεργία και να εμποδίσουμε την κυβέρνηση να περάσει στη βουλή το απαράδεκτο και αντιλα’ι’κό νομοσχέδιο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου