Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π 9-5-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.
ΙΚΟΝΙΟ 9-5-2017
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-5-2017 ΣΤΙΣ 15:30 μ.μ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19)

Συνάδελφοι,το Δ.Σ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ χαιρετίζει την καθολική συμμετοχή  των συναδέλφων στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μετά από την κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της Cosco πετύχαμε μέσω της πίεσης μας,για πρώτη φορά στα χρονικά συνάντηση με τον Captain FU όπου απαιτήσαμε η Cosco να πάρει θέση στα θέματα που αφορούν όλους τους εργαζομένους του λιμανιου.Ξεκαθαρίσαμε πως δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω στα αιτήματα μας.

Για ακόμη μια φορά μας ζητήθηκε να βάλουμε πλάτη,λες και τόσα χρόνια δεν είναι οι εργαζόμενοι αυτοί που έχουν παίξει τον σημαντικότερο ρόλο για να γίνει ο Πειραιάς το Νο 1 λιμάνι παγκοσμίως σε κερδοφορία για την Cosco.

Είναι φανερό πως μέσα από τους αγώνες μας πετυχαίνουμε βήμα-βήμα τους στόχους μας.Γι’αυτό είναι σημαντικό να συμμετάσχουμε όλοι στην Γενική Συνέλευση με σκοπό να αποφασίσουμε τη συνέχιση της δράσης μας και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας.

Και να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο: κανένα διάλλειμα, καμία 5μελή πόστα έστω και ως έξτρα, κανένα πρόγραμμα εργασίας, κανένα ασθενοφόρο, καμία αύξηση ή πλήρης απασχόληση δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν το σωματείο. Και αυτά τα λέμε για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοι!

ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΚΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου