Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π 27/2/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.
Σαββάτο 27 Φλεβάρη 2016
Συνάδελφοι,
                      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π. ενημερώνει όλους τους εργαζομένους πως κάνει αποδεκτή την πρόταση των εργοδοτικών πλευρών για συνάντηση μεταξύ των εταιρειών και αντιπροσωπείας του Σωματείου την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 09:00 π.μ. προκειμένου να μας γνωστοποιήσουν εγγράφως τις θέσεις τους.Ως εκ τούτου η Στάση Εργασίας αναστέλλεται αφού και από την Γενική Συνέλευση δόθηκε εντολή ότι αν κληθούμε σε συνάντηση για να λάβουμε τις επίσημες θέσεις των εργοδοτικών ενώσεων να δεχτούμε και εν συνεχεία να συνεδριάσουμε.
                 Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι και το σωματείο αποδεικνύουν την καλή πίστη και την καλή θέληση ώστε να βρεθούν λύσεις στα καίρια προβλήματα όλων των συναδέλφων. Αφού λάβουμε τις απαντήσεις των εργοδοτικών πλευρών θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση  που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες με σκοπό να τις γνωστοποιήσουμε σε όλους τους συναδέλφους και όλοι μαζί να τις εκτιμήσουμε και να πάρουμε απόφαση για το αν είναι ικανοποιητικές η όχι , καθώς και για την στάση και τη δράση μας.
             Απαντάμε και αυτό το ξέρουν όλοι πως το Σωματείο όχι απλά δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα στους συναδέλφους και τις οικογένειες τους αλλά το αντίθετο με ότι μέχρι στιγμής έχει κερδίσει.Ας μην κοροιδευόμαστε  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. Ακόμα και το ασθενοφόρο που είναι αυτονόητο εμείς το φέραμε , οι εργαζόμενοι με την πίεση που έχουμε ασκήσει όλο αυτό το διάστημα.
           Ξεκαθαρίζουμε ό,τι περιμένουμε την Τρίτη ξεκάθαρες και συγκεκριμένες θέσεις καθώς δεν πρόκειται να μπούμε σε στείρες και αδιέξοδες συζητήσεις.
            Επίσης ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 2-3-2016 θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας όπου θα υπάρξει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου για να λυθούν άμεσα τα προβλήματα μας και να μην είμαστε στον αέρα.Προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά στις 09:00 π.μ. και 10:00 π.μ. στη Ομόνοια.
         Συμπεραίνουμε ότι με την κοινή δράση και τον κοινό αγώνα μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά και να νικάμε.Καμία αμφιβολία και κανένας ενδοιασμός πώς όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.


            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου